Søges: Medarbejder nr. 3

🎢 Der er gang i biksen ✨spændende projekter i pipeline. Hvis du er interesseret i at blive medarbejder nr. 3, så se her:

Vil du med på rejsen om at skabe en virksomhed med verdens bedste bæredygtighedskonsulenter? Vil du gøre en forskel i byggebranchen til gavn for klimaet og miljøet?

Så har du nu muligheden for at blive en del af en ny-startet, ambitiøs virksomhed i udvikling og spændende projekter.

ZERO Engineering er en virksomhed, som udelukkende fokuserer på byggeprojekter, hvor bæredygtighed, klima og miljø er i centrum. Siden vores start den 1. september 2021 er vi stille og roligt vokset, og nu søger vi ekstra kræfter til at påvirke endnu flere projekter. Som medarbejder nr. 3 bliver du “automatisk” en del af ledelsen.

Stillingen:

Som bæredygtighedskonsulent vil du være eksperten inden for bæredygtighedsledelse og enkelt-ydelser inden for bæredygtighedsområdet inden for ejendomsbranchen. Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Bæredygtighedsledelse og koordinering
  • Livscyklusvurderinger (LCA)
  • DGNB-certificeringer af nybygninger, renoveringsprojekter og eksisterende ejendomme, herunder indgå i integrerede design processer med bæredygtighed som omdrejningspunkt
  • Koordinering og indsamling af dokumentation samt opfølgning
  • Cirkulært byggeri, herunder materialevurdering og kortlægning af genbrugspotentiale i nedrivningstruede bygninger
  • Særydelser såsom rapporter, virksomhedshjælp, udviklingsopgaver, analyser og andre spændende opgaver

I ZERO Engineering arbejder vi systematisk, målrettet og artikulerende med bæredygtighed. Vi mener, at hvert projekt skal have et meningsfuldt mål, og derfor starter hver opgave med at definere dette mål.

Du får en central rolle i ZERO som medarbejder nr. 3. Det indebærer, at du forventes at være en frontløber, der ikke er bange for at påvirke projekterne i en mere bæredygtig retning.

Stillingen er som udgangspunkt fuldtid (37 timer om ugen), men muligheden for at arbejde færre timer om ugen – samtidig med en konkurrencedygtig løn, kan også aftales.

Dine kvalifikationer:

  • Du brænder for at gøre byggebranchen mere bæredygtig.
  • Du er ingeniør eller arkitekt.
  • Du har avancerede Excel-kompetencer og en god forståelse for software, tal og systematik.
  • Forståelse for effektiv og “sælgende” kommunikation vil også være ønskværdigt.
  • Du er nysgerrig, innovativ og kan motivere samarbejdspartnere og kunder til at blive mere bæredygtige. Som medarbejder nr. 3 bliver du en af pionererne i virksomheden og får mulighed for at præge retningen.

Om ZERO Engineering ApS:

I ZERO har vi en vision om, at byggebranchen skal designe, bygge og drive ejendomme på en måde, så kommende generationer ikke lider under vores beslutninger i dag. Vi arbejder med bæredygtighed i to parallelle spor: “Relativ bæredygtighed”, hvor vi optimerer byggeriet skridt for skridt, og “absolut bæredygtighed”, hvor vi arbejder inden for planetens grænser.

I ZERO er meningsfuldt arbejde vigtigt, og vi giver den enkelte medarbejder fleksibilitet, autonomi og ressourcer til at jonglere mellem karriere, familie og personlige interesser. Work-life-balance er en af vores kerneværdier. Du vil blive placeret sammen med to erfarne bæredygtighedsingeniører på Islands Brygge i et kontorfællesskab med gode faciliteter. Mulighed for hjemmearbejde flere dage om ugen er også en mulighed, så længe arbejdet udføres til den aftalte tid og kvalitet, og de sociale og kollegiale bånd styrkes.

Hvis du vil være med til at gøre en forskel og præge fremtidige byggeprojekter i en bæredygtig retning, så send os din ansøgning og dit CV senest 31.oktober 2023 til Zeynel Palamutcu på zp@zeroengineering.org. Vi ser frem til at høre fra dig!

ZERO engineering ApS,Artillerivej 86B, 2300 København S

Telefon: 6140 1555, E-mail: zp@zeroengineering.org

Vil du sidde lige her sammen med mig og Nanna? Udsigten er god, kaffen endnu bedre, og kantinen har udsøgt frokost ☺Projekterne er også spændende og anderledes…

Skriv en kommentar